Начало » Защо СБР Здраве

За нас

Преминаваме границите на възможното за нашите пациенти.

Д-р Цветанка Манолова

Над 50 години опит в рехабилитацията и грижата за пациента

Нашата мисия е да върнем пациентите си по-здрави и доволни обратно у дома

Специализирана болница за рехабилитация „Здраве“ ЕАД, гр. Банкя е открита през 1973 г. Едноличен собственик е Централният кооперативен съюз (ЦКС). Мисията на СБР „Здраве“ е да осигурява качествена и достъпна профилактика и рехабилитация за възстановяване и укрепване на здравето на хората, и повишаване качеството им на живот.

 

Комплексът е балнеологичен център с национално значение както за целогодишна профилактика, почивка и рехабилитация на пациенти със сърдечно-съдови, неврологични, опорно-двигателни и обменни нарушения, така и за профилактика на здрави хора.

 

През 2003 година бе предприета и изпълнена мащабна програма за цялостно обновление и преоборудване на комплекса, като бе изграден и модерен спортно-оздравителен център.

Награди и акретидации

През 2006, 2011 и 2017 година Акредитационната комисия на Министерство на здравеопазването оценява цялостната дейност на болницата като „отлична“, като всяка оценка важи за срок от 5 години. Болницата има и акредитация за обучителна база на студенти и лекари-специализанти по физикална и рехабилитационна медицина.

СБР „Здраве” ЕАД е одитирана и регистрирана от UKAS MANEGEMENT SYSTEMS за съответствие с изискванията на ISO 9001:2015. Системата за управление на качеството е приложима за оказване на болнична помощ в областта на физикалната и рехабилитационната медицина, включително дейности по лечение на нервни болести, образна диагностика, клинична лаборатория, микробиологична лаборатория.

8000+

пациенти годишно, постъпващи за рехабилитация и физикална терапия

оценка „отличен“ за цялостна дейност от Акредитационната комисия на МЗ

91.1%

от пациентите се завръщат вкъщи с подобрено здраве

Неповторима природа и грижа от опитни специалисти

Възползвайте се от лечебната вода, чистия въздух и висококвалифицираните ни медицински специалисти за вашата ефективна рехабилитация през цялата година.

Подарете си здраве!

За резервации

Контакти

Адрес:
гр. Банкя
ул. Георги С. Раковски 15
1320 София, България

Работно време:

Всеки ден: 8.00 – 19.30 ч

За контакти:
+359 898 650 337
info@zdravecoop.bg