Начало » Защо СБР Здраве

Материална база

Достъпна среда, комфорт и перфектни условия за вашия възстановяващ престой

Настаняване

Специализирана болница за рехабилитация „Здраве”  ЕАД  разполага със 150 комфортни, чисти и отлично поддържани двойни стаи със собствен санитарен възел. За своите гости и пациенти, които търсят повече уединение, комплексът предлага 7 единични стаи, а за посетителите ни, нуждаещи се от повече пространство, са на разположение 5 луксозни студиа, които осигуряват приятна и спокойна среда за почивка или работа от разстояние. В комплекса има лоби бар с красива градина, както и магазин КООП, от който може да се снабдите с всичко, от което се нуждаете.

комфортни стаи

конферентни зали 

зали за хранене

Двойна стая

Удобство и достъпност. Кабелна телевизия, тераса и собствен санитарен възел.

Реновирана двойна стая

Приятна и модерна атмосфера. Кабелна телевизия, хладилник, тераса и собствен санитарен възел. 

Студио

Комфорт и повече простор за вашия възстановителен престой с панорамна гледка от терасата и уютен кът за релакс.

Достъпност

Нашият екип си е поставил за цел да предразположи всеки един посетител на СБР „Здраве” да се чувства удобно и приятно, прекрачвайки прага на комплекса. Ето защо сме осигурили достъпна среда и добре обучен персонал, които да гарантират пълноценно и безпрепятствено ползване на нашите съоръжения и от хора с увреждания. СБР „Здраве” разполага със специално оборудвани стаи, отговарящи на всички необходими стандарти, насочени към комфорта и нуждите на посетителите ни с увреждания. Комплексът има и собствен паркинг с 40 паркоместа. 

Конферентни зали

СБР „Здраве” предоставя на своите гости възможност за ползване на две напълно оборудвани технически конферентни зали със 180 и 30 места. В тях можете да провеждате своите събития, конференции или семинари и да ги комбинирате с многобройните възможности за рекреативен отдих и туризъм, които предлага комплексът. 

Зала за събития

В рамките на комплекса се намира и ресторант със 150 места, който може да ангажирате за вашите лични и служебни събития. На разположение са 3 зали за хранене и слънчева градина с открита тераса, които могат да бъдат чудесна локация за вашия празник или тържество.

Вашето място за пълноценен отдих и възстановяване

Галерия

Запази час

+359 898 650 337, +359 886 666 879

Контакти

Адрес:
гр. Банкя
ул. Георги С. Раковски 15
1320 София, България

Работно време:

Всеки ден: 8.00 – 19.30 ч