Начало

Спортен център

Спорт, релакс и възстановяване през цялата година

                                                 От 1.06.2024г. е отворен външният басейн

Спортно-оздравителният комплекс към СБР „Здраве“ разполага с модерна база, която осигурява всички най-съвременни условия за пълноценни спортни занимания и възстановяване, конкурирайки най-елитните рекреационни хотелски комплекси. 

Комплексът разполага с два плувни минерални басейна – 25-метров закрит басейн и голям външен басейн със специално обособена детска част, както и с воден бар, барбекю, парна баня, сауна, джакузи, масажни кабини, соларно студио с вертикален солариум, фитнес център, козметичен салон и зимна градина. Навсякъде в комплекса има достъп до интернет, а за Ваше удобство СБР „Здраве“ предлага и собствен паркинг с 24-часово обслужване и охрана. Комплексът работи с карти Мултиспорт.

В комплекса се използва минерална вода за медицински цели. Минералната вода извира с температура 36.5 °С – 37 °С и е с ниска минерализация, хипотермална, хидрокарбонатно-сулфатно-натриева с ниска твърдост, бистра, безцветна и без мирис.

Минерални басейни​

Целогодишно отворен закрит басейн и летен открит басейн с обособена част за най-малките посетители.

Фитнес

Модерно оборудван фитнес център, за да поддържате тялото си здраво и в отлична форма. 

Спа зона

Богато портфолио от релаксиращи процедури – парна баня, джакузи, сауна, масажни кабини, вертикален солариум, козметичен салон.  

Настроението
на лятото
те очаква

Открит басейн

Откритият басейн в спортния център е с асиметрична бъбрековидна форма, разположен сред зеленина и дървета. Той се пълни изцяло с минерална вода, а температурата ѝ се поддържа до 28 градуса. Размерът на басейна достига до 20 м. По диагонал, а дълбочината му е от 1.20 м. до 1.60 м. Хлорното съдържание и Ph е със следните стойности: Cl 0.5 / Ph 7.0.

Работно време: през целия летен сезон от 8.00 ч. до 19.30 ч.

Закрит басейн

СБР Здраве предлага на своите гости 25-метров вътрешен минерален басейн, разделен на пет коридора с дълбочина от 1.40 м. до 1.80 м. Температурата на водата се поддържа целогодишно до 28 градуса.

Басейнът е идеално убежище от забързаното ежедневие на градския живот и е подходящ за вашата тренировка или за активен релакс след натоварен ден. Провеждат се разнообразни обучения и тренировки за деца и възрастни (в група и в индивидуална форма на обучение). Обучението на деца се провежда всеки ден в първи коридор на басейна при следния график: от 11:00 до 12:00, от 16:00 до 17:00, от 17:00 до 18:00 ч.

Хлорното съдържание и Ph е със следните стойности: Cl 0.5 / Ph 7.0

Работно време: целогодишно от 8.00 ч. до 19.30 ч.

Почувствай преживяването​

Фитнес

Пълноценният начин на живот се основава на древния принцип „Здрав дух в здраво тяло“. Погрижете се за своята фигура и отлична кондиция в нашия функционален фитнес център.

Той е подходящ за хора от всички възрасти, които искат да поддържат добра физическа форма. 

Центърът предлага разнообразни тренировки за изграждане, раздвижване и заздравяване на мускулатурата на тялото, здравословно намаляване на тегло, както и развиване на качества като сила, издръжливост, гъвкавост и бързина. Във фитнеса ще откриете:

• Пътека за бягане 

• Степер за бягане 

• Велоергометър 

• Уреди за вдигане на тежести 

• Лежанки за разтягане и гъвкавост 

Фитнесът работи с месечни карти, както и с карти Мултиспорт. 

Спа зона

Комплексът предлага съвсем нова и модерна СПА зона. На Ваше разположение е и екипът ни от висококвалифицирани специалисти, които ще се погрижат за Вас с богата палитра от оздравителни и разкрасителни терапии, СПА процедури и масажи. СПА зоната разполага с хидромасажен джет за 13 човека, парна баня, сауна, шок ведро, зона за релакс, масажни кабини, соларно студио с вертикален солариум, козметичен салон.

За пълна релаксация, красота и здраве

Спа зона

Козметичен салон

Солариум

Масаж

След  съгласуване с лекуващия лекар и в зависимост  от  заболяването си, настанените  в  нашата болница пациенти,  заплатили пакет с  МЕДИЦИНСКИ УСЛУГИ, могат да ползват басейните с намаление с изключение на събота, неделя и празничните дни.

 

Всички притежатели на карти Мултиспорт могат да посещават комплекса:

01 Октомври – 31 Май: понеделник – неделя (вкл.)

01 Юни – 30 Септември: понеделник – петък

Запази час

Контакти

Адрес:
гр. Банкя
ул. Георги С. Раковски 15
1320 София, България

Работно време:

Всеки ден: 8.00 – 19.30 ч

За контакти:
+359 2 9977 231
info@zdravecoop.bg