Начало » Защо СБР Здраве

Отзиви

Чавдар Иванов
Прочетете повече
Искам да изкажа сърдечните си благодарности на целият състав на центъра по рехабилитация. Във време на пандемия, локдауни и редица ограничения, персонала намира сили да раздава здраве и щастие.
Константин Петков
Прочетете повече
Изказвам сърдечна благодарност на целият състав на центъра по рехабилитация във време на пандемия. Много любезно се отнасят към хората.
Надежда Йорданова
Прочетете повече
Искам да изкажа благодарност на Славка Генова, която ни водеше ЛФК. Очарова ме начина, по който водеше гимнастиката. Тя е от хората, които си обичат професията и искат да помогнат на пациентите си. Ние идваме тук за лечение, не за развлечение и когато срещнем човека, така отдаден на работата, не отегчен, трябва да ги поздравим и благодарим за човечността им.
Мария Йотова и Станчо Петров
Прочетете повече
За първи път идваме с баща ми (93г.) в СБР „Здраве“.

Възхитени сме от любезното посрещане още от регистратурата! Човешкото отношение на д-р Иванова и целия медицински персонал. Всички ваши служители са не хора, а човеци с главно „ч“.

Всички рехабилитатори и най-вече Славка, която води уникално ЛФК.

Санитарката, която поддържа стая 125 и всички хора работещи в болницата.

Ще ви препоръчам на всички мои близки, които имат нужда от такива услуги, които предлагате.
Надя Чобанова
Прочетете повече
За първи път идвам в СБР „Здраве“.

Бих искала да изкажа благодарността си към персонала на това здравно заведение (с много малки изключения).

Като цяло съм доволна най-вече от медицинската сестра – Филина (невероятно и добро момиче), главната сестра Петкова (страхотен човек), Славка Генова (прекрасен професионалист!), момичетата от регистратура и още много други, които се грижеха за нас през тази една седмица.

Със сигурност ще повторим идването си тук и се надявам да бъдем все така доволни!
Василка Генова
Прочетете повече
Искам да изкажа благодарност към целият ви екип. Очарована съм от момичетата на регистратура – Гери, Мариана и Габриела. Изключително любезни и отзивчиви към всички пациенти. Можете да се гордеете с тях.
Виолета Косева
Прочетете повече
Трябва да се гордеете с тези момичета – всеотдайни, вежливи. Те заслужават да бъдат да бъдат поощрени морално и материално. Да са живи и здрави, да помагат на нуждаещите се хора. Благодаря ви от сърце, мили момичета! Бъдете здрави и добри.
Минка Колева
Прочетете повече
За първи път посещавам вашето заведение СБР „Здраве“ и още на регистратурата бях впечатлена много от вежливото и компетентно отношение при приемането ми на рецепцията. Видях едно усмихнато момиче, което спокойно и внимателно ме насочи какво следва. Това беше Габриела (Габи). От сърце ѝ благодаря. Останах впечатлена от персонала.
Емилия Паламарска и Илка Радулова
Прочетете повече
Искаме да изкажа нашите благодарности към персонала (готвач и сервитьорки) към сграда А на базата за тяхното добро отношение към пациентите.

Хиляди благодарности и към д-р Костадинова, която направи чудеса в базата.

Да са живи и здрави всички.
Група от Перник
Прочетете повече
За трети път посещаваме СБР и сме безкрайно благодарни от винаги учтивите и усмихнати момичета от регистратура. През регистратурата минават по десетки пациента на ден и те постоянно са усмихна и любезни. Нито веднъж не повишиха тон (а ние сме група от 16 човека) и на всяко запитване отговаряха професионално, за което изказваме искрените си благодарности и им пожелаваме и занапред да работят с такъв ентусиазъм и вежливост.
Донка Йорданова
Прочетете повече
Д-р Манолова, възхитена и очарована съм от вашето отношение към пациентите в комплекса. Усмивката Ви, топлотата в очите, мекият глас и отговорната загриженост на професионалист. Бъдете здрава. Бог да ви пази!
Радослав Петров
Прочетете повече
Искам да изразя своята благодарност към всички и най-вече на младежа Найден Найденов – кинезитерапевт. Страхотно момче – с хубава енергия, професионалист, внимателен и отговорен млад човек.

DO NOT DELETE THE STAR! IT LOADS THE ICON FONT!